Power4People huurt Maliebaan 11

A&M heeft Power4People begeleid bij de aanhuur van haar nieuwe hoofdkantoor. 

Hierbij is de zoektocht geslaagd bij het kantoor gelegen aan de Maliebaan 11. Dit prachtige kantoorgebouw ligt op een sublieme locatie met één van Utrechts mooiste uitzichten over de Maliesingel.

A&M heeft Power4People  begeleid bij de aanhuur van haar nieuwe hoofdkantoor.  Hierbij is de zoektocht geslaagd bij het kantoor gelegen aan de Maliebaan 11. 

De keuze voor dit object past naadloos in de filosofie van Power4People. Bij Power4People werken mensen die allemaal geloven dat een baan iets moois toevoegt aan je leven.

Delen via

Open nieuws

Kantoorgebouw FACET, een one of a kind!

A&M heeft de exclusieve opdracht om kantoogebouw FACET te mogen verhuren.

Wij zijn zeer verheugd met deze exclusieve opdracht van dit exceptionele kantoorgebouw!

Delen via

Sluit nieuws

VanMoof huurt Savannahweg 63-65!

Het gehuurde bestaat uit 2.983 m² bedrijfsruimte en 541 m² kantoorruimte.

Met haar ligging pal aan de A2 een prachtige zichtlocatie!

Na het realiseren van een geslaagde verkooptransactie heeft A&M het object verhuurd aan VanMoof, het object zal in gebruik worden genomen als servicecentrum. 

Delen via

Open nieuws

A&M Verhuurd ruim 2.000 m2 aan de Marco Pololaan te Utrecht

Na een grootschallige verbouwing opent Vechtclub XL deze maand de deuren van hun nieuwe locatie aan de Marco Pololaan 71: Vechtclub Keiland!

A&M adviseerde verhuurder Dura Vermeer bij de verhuur van deze locatie. 

Over Vechtclub Keiland
Vechtclub Keiland biedt ruimte aan creatieve professionals die zich vooral bezighouden met ‘fysieke arbeid’ zoals theatermakers, muzikanten en keramisten. Ondanks corona en de huidige lockdown is er erg veel vraag naar creatieve werkplekken. We willen met deze nieuwe locatie nog meer ruimte bieden aan creatieve ondernemers in Utrecht en het creatieve klimaat in de stad stimuleren. Het is een plek voor samenwerkingen en ontmoetingen tussen creatieve makers.

Delen via

Open nieuws

Verhuurd by A&M Nieuwegracht 2B

Met ingang van 1 februari 2021 huurt GeoGap deze schitterende gerenoveerde kantoorruimte in het hart van Utrecht. 

Over GeoGap

GeoGap levert maatwerk geo-oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van uw bedrijf. Geogap overbrugt het gat tussen de wereld van GIS en die van het web. Daarbij ligt de focus op applicaties die toegankelijk zijn en gebruiksvriendelijk werken op elk soort device, of het nou gaat om een smartphone, een tablet of een desktop. 

A&M adviseerde verhuurder bij deze transactie. 

Delen via

Open nieuws

Studiebegeleider Lyceo verhuisd naar de Maliebaan 87

Onlangs huurden wij voor onze cliënt Lyceo de kantoorruimte aan gelegen aan de Maliebaan 87. Het gehuurde is ca. 266 m² groot. 

De ligging van het gebouw is strategisch nabij de binnenstad met hierbij een uitstekende bereikbaarheid met zowel OV als per auto. 

A&M wenst Lyceo veel succes met hun nieuwe locatie! 

A&M adviseerde Lyceo bij de aanhuur van deze locatie. 

Statement Real Estate adviseerde verhuurder bij deze transactie. 

Delen via

Open nieuws

Sold by A&M Jansdam 2ABC

A&M heeft het multi-tenant kantoor gelegen aan het Jansdam 2ABC te Utrecht-Centrum verkocht aan een particuliere investeerder. 

Dit multi-tenant kantoorgebouw met fraai dakterras is gelegen op een waanzinnige locatie in de Utrechtse binnenstad. Het object is verhuurd aan diverse huurders.

Delen via

Open nieuws

Verkocht Choorstraat 33

Eén van de charmantste hoekpanden in de Utrechtse binnenstad is recent verkocht door A&M. Het proces is via een besloten inschrijving vormgegeven. 

A&M heeft recent één van de charmantste hoekpanden op een A-locatie in de Utrechtse binnenstad via een besloten inschrijving verkocht. A&M heeft de verkoopprocedure begeleid. 

Delen via

Open nieuws

Nieuw in de Verhuur bij A&M - Nieuwegracht 2

Gelegen op een sublieme locatie in de binnenstad bieden wij per direct deze representatieve en volledig gerenoveerde kantoorruimte aan. De foto's spreken voor zich.

Op een sublieme locatie in de binnenstad is deze representatieve en volledig gerenoveerde kantoorruimte gelegen. 

Delen via

Open nieuws

Poelier Van Leeuwen voelt zich kiplekker aan de Biltstraat!

Na een grootschalige verbouwing zijn per heden de deuren geopend van de gloednieuwe zaak van Poelier Van Leeuwen.
De poelier is niet uit het straatbeeld van de Biltstraat weg te slaan, hun vertrouwde stek op nummer 88 wordt na tientallen jaren ingeruild voor een schitterende hoeklocatie aan de Biltstraat 59. 

A&M wenst de poelier goede business toe! 

Delen via

Open nieuws

Jumbo City aan de Twijnstraat te Utrecht!

Een nieuw filiaal van Jumbo City opent op 25 november aan de Utrechtse Twijnstraat. 

A&M Makelaars bracht deze transactie tot stand.

Op de plek waaar tot voor kort de biologische supermarkt Ekoplaza was gevestigd opent een nieuwe Jumbo City. Reeds in de 13e eeuw was de Twijnstraat een winkelstraat en daarmee behoort zij tot de de oudste winkelstraten van Nederland. 

A&M Makelaars bracht deze transactie tot stand namens verhuurder, een particuliere belegger. 

Delen via

Open nieuws

Nieuw in de verhuur bij A&M - Maliebaan 70


Gelegen aan de populaire Maliebaan bieden wij een representatieve kantoorruimte aan van ca. 120 m².De beschikbare ruimte is gelegen op de tweede verdieping en is verdeeld over drie afzonderlijk afsluitbare ruimtes.

Delen via

Open nieuws

Trots: 3.027 m2 kantoorruimte verhuurd aan Channable!

Opvallende verhuizing in de binnenstad! Meerdere geschakelde grachtenpanden verhuurd aan Channable.

Vanwege de aanhoudende groei van hun bedrijf huurt Channable ca. 3.027 mkantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht 66-70 te Utrecht.

In nauwe samenwerking met de aannemer Bouwbedrijf de Waal en architect BKPunt wordt dit karakteristieke kantoorgebouw momenteel grootschalig verbouwd tot een passend kantoor waar Channable haar verwachte groei kan voortzetten. 

Delen via

Open nieuws

Love at first sight!

Met ingang van 1 augustus 2020 huurt Beads & Basics ca. 280 m² v.v.o. kantoorruimte aan het Janskerkhof 20 te Utrecht.

Tijdens de eerste bezichtiging was het al meteen duidelijk voor de huurder dat liefde op het eerste gezicht nog steeds bestaat! Na een aantal aanpassingen aan het gehuurde is er dan ook sprake van een ‘’perfect fit’’.

Over Beads & Basics
Bij de onlineshop Beads & Basics vind je alles om je eigen sieraden te maken. Kralen, bedels, edelstenen en andere materialen maar ook inspiratie voorbeelden, video tutorials en handige starterspakketten. Creatief ontspannen voor alle leeftijden en ieder budget.

Meer via 
www.BeadsandBasics.com

Bij deze transactie trad A&M op voor de eigenaar als verhurend makelaar. 

Delen via

Open nieuws

Sold, Nieuwstraat 1A-F te de Bilt

A&M Makelaars heeft namens haar opdrachtgever het object gelegen aan de Nieuwstraat 1A-F verkocht aan een particuliere belegger. 

Het object bestaat uit een zestal verhuurde zelfstandige appartementen en is gerealiseerd in 2006. A&M Makelaars trad op namens verkoper, een particuliere belegger. Core Notariaat was als instrumenterend notaris betrokken bij deze transactie. 

Delen via

Open nieuws

TMI Academy zoekt het (letterlijk) hogerop in Rijnsweerd

Met ingang van 1 juli 2020 huurt TMI Academy ca. 411 m² v.v.o. kantoorruimte op de vierde verdieping aan de Euclideslaan 60 te Utrecht. 

Sinds de oprichting in 2018 is TMI gehuisvest bij Graduate Space, nu ze hier uit hun jasje zijn gegroeid is het tijd voor de volgende stap! 

A&M wenst TMI Academy veel succes! 

Over TMI Academy 
Het belangrijkste middel van communicatie van de nieuwere generaties is online informatie. Het is in de 21e eeuw ondenkbaar dat jongeren hierin niet worden onderwezen. TMI academy leert ze hoe online manipulatie werkt, -je nepnieuws herkent, -je informatie op waarde schat -sociale media je aandacht opzuigt en -cybercriminelen te werk gaan. Hierdoor krijgen de jongeren de touwtjes zelf in handen. Ze krijgen inzichten waarmee ze afgewogen meningen kunnen vormen en ze worden toleranter naar elkaar en als het goed is, ook naar zichzelf. Hierdoor kunnen ze een positieve bijdrage leveren aan maatschappij.
Voor meer informatie: https://tmi.academy 

Delen via

Open nieuws

Sold by A&M: Savannahweg 63-65

Sagax heeft recent het bedrijfspand van ca. 3.400 m² gelegen aan de Savannahweg 63-65 aangekocht. A&M trad hierbij op namens verkoper. 

Sagax heeft recent het bedrijfspand aan de Savannahweg 63-65 gekocht. Het gebouw omvat ca. 3.400 kantoor- en bedrijfsruimte welke op korte termijn beschikbaar komt voor verhuur. De verhuur zal worden begeleid door A&M. 

Het object zal voorafgaand aan de verhuur worden gemoderniseerd en groot onderhoud zal worden uitgevoerd.

AB Sagax (pub) is beursgenoteerd aan de nasdaq Stockholm, Large Cap. 

Delen via

Open nieuws

For rent by A&M: 3.402 sqm: Savannahweg 63

Op A(2)-zichtlocatie gelegen efficiënt ingedeelde bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor met daarnaast verhard buitenterrein. Enorm veel exposure en een uitstekende aanrijroute. 

Op extreem goede zichtlocatie, within the last mile from Utrecht!

Efficiënte bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor. 

voorzijde savannahweg

a2 zijde

Delen via

Open nieuws

Soulve Innovations huurt ca. 1.115 m² aan de Newtonlaan 115 te Utrecht

Met ingang van 1 juni 2020 huurt Soulve Innocations ca. 1.115 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Newtonlaan 115, beter bekend als ''Zen Building''. 

Soulve Innovations zet zich al bijna 10 jaar in voor consumeerbare zorg. Dit betekent dat zorg eenvoudig tot je te nemen is, voor patiënt, zorgverlener en manager. 

Zen Building zal dit jaar door eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V. aan de buitenzijde een nieuwe uitstraling krijgen. Hierbij zal er aan de voorzijde een groene en moderne fietsenstalling voor onder andere elektrische fietsen gerealiseerd gaan worden. Deze fietsenstalling zal vervolgens als een geheel doorlopen in het nieuw te realiseren terras aan de zijkant van het kantoorgebouw. Dit ter promotie van duurzaam ondernemen waarbij de fiets als vervoersmiddel centraal wordt gesteld en het terras als ontmoettingsplek voor huurders zal dienen ter bevordering van kennisuitwisseling en samenwerking. Binnen het gebouw is nog circa 1.900 m² beschikbaar voor verhuur.

Bij deze transactie heeft BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands B.V. de verhuurder geadviseerd als asset manager en trad A&M op als verhurend makelaar. 

De verhuur van de Newtonlaan 115 wordt collegiaal uitgevoerd door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting en Waltmann Bedrijfshuisvesting. 

Delen via

Open nieuws

Nieuw in de verhuur: Choorstraat 33 te Utrecht

Op korte termijn komt dit charmante winkelpand te huur aan de Choorstraat in de historische binnenstad van Utrecht. Op deze sublieme locatie is altijd volop drukte en levendigheid.

Voor meer informatie: 030 238 18 18

Delen via

Open nieuws