Object beschrijving

De Blend Offices

Zoek je een professionele werkruimte? Een mooie werkplek om je zakelijke gasten te ontvangen? Dan ben je bij de Blend Offices aan het juiste adres.

De Blend Offices is meer dan een fijne werkplek. De Blend Offices is onderdeel van multifunctioneel gebouw De Blend en biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om optimaal ondernemerschap te bedrijven, door middel van de juiste voorzieningen:

- Bereikbaarheid en parkeergelegenheid;

- 24/7 toegang tot je kantoor;

- 2 meeting rooms ter beschikking middels fair use policy;

- Glasvezel internetverbinding;

- Koffie en thee middels fair use policy;

- Gebruik van gezamenlijke pantry met koelkast;

- De inrichting van de kantoorruimte laten we aan jou over zodat je de mogelijkheid hebt je eigen stijl toe te passen en je helemaal op je gemak voelt bij De Blend Offices!;

De Blend biedt tevens de mogelijkheid om enkele bijzondere ruimtes* te boeken zoals de Skybox, de Wijnkamer en de White Ox. Prachtige plekken waar je bijvoorbeeld je creatieve businessclass kunt presenteren of met een grotere groep kunt vergaderen, eventueel te combineren met een lunch in het restaurant Mr.Black & The White Ox, met als afsluiting een borrel bij de bar of in de borreltuin.

Mocht een (zakelijke) gast een overnachting willen boeken dan behoort dat ook tot de mogelijkheid in Hotel 2L De Blend.

Op het terrein van De Blend is ook Improving You Personal Gym gevestigd. Improving You Personal Gym verzorgt bedrijfsfitnesstraining(en) en/of persoonlijke trainingsprogramma’s.

De Blend is gelegen aan de Vleutensevaart 100 aan de rand van het centrum van Utrecht en Leidsche Rijn . De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn diverse busverbindingen naar Utrecht CS/Leidsche Rijn en ligt op slechts 9 minuten fietsen. Indien je met de auto komt is het mogelijk op het naastgelegen parkeerterrein Parking De Blend voor een schappelijk tarief te parkeren. Voor huurders van de Blend Offices biedt Parking De Blend de mogelijkheid om een maand abonnement af te nemen.

Object:

De afsluitbare kantoorruimtes gelegen op de 1e en 5e verdieping zijn geschikt voor bedrijven vanaf 4 personen. Indien je met minder personen bent, maar een ruim kantoor prettig vindt ben je natuurlijk ook van harte welkom. Er zijn tevens kantoren voor 6 en 8 personen beschikbaar. Tevens zijn er diverse parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Beschikbaarheid:

Kantoorunit per direct beschikbaar

5.13 op de 5e verdieping

Per 1 augustus

Kantoorunit 1.8 op de eerste verdieping

Per 1 november 2022

Kantoorunit 1.19 op de eerste verdieping

Huurtermijn:

Minimaal 1 jaar.

Zekerheidsstelling:

Waarborgsom ter grootte van twee maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Bereikbaarheid:

De Blend is gelegen aan de Vleutensevaart 100 aan de rand van het centrum van Utrecht. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn diverse busverbindingen naar Utrecht CS en ligt op slechts 9 minuten fietsen.

Parkeerplaatsen:

Indien u als huurder met de auto komt is het mogelijk een parkeerplek te huren op het naastgelegen parkeerterrein. De kosten voor een vaste parkeerplaats bedragen EUR 99,- per maand, te vermeerderen met BTW. Gasten kunnen zich bij Park Bee aanmelden om tevens van het parkeerterrein gebruik te maken tegen een schappelijk tarief.

Huurovereenkomst:

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden:

Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Deze informatie met zorg samengesteld, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Kantoorruimte
Oppervlakte 195 m²
Adres Vleutensevaart 100 utrecht

Beschikbaarheid

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl