Huurprijs

€ 880 per maand

Vleutensevaart 100

3532 AD Utrecht

Object beschrijving

Hoogwaardige en instapklare kantoorruimte!

Dit recent getransformeerde kantoorgebouw is gelegen aan de Vleutensevaart langs het Merwedekanaal, nabij het centrum van Utrecht. Het gebouw dat lange tijd het hoofdkantoor van Douwe Egberts was heeft na een uitvoerige renovatie de naam ‘De Blend’ gekregen. Enerzijds is dit een verwijzing naar het verleden, anderzijds geeft het de mix van huidige gebruikers weer.

In De Blend, zijn restaurant Mr. Black & The White Ox, Short stay Hotel 2L De Blend, diverse vergaderfaciliteiten, kantoorruimten van verschillende afmetingen, een Jutter Speijs Food Market en Improving You Personal Gym gevestigd.

Object:

De afsluitbare kantoorruimtes gelegen op de 1e en 5e verdieping zijn geschikt voor bedrijven vanaf 4 personen. Indien je met minder personen bent, maar een ruim kantoor prettig vindt ben je natuurlijk ook van harte welkom. Er zijn tevens kantoren voor 6 en 8 personen beschikbaar. Tevens zijn er diverse parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Beschikbaarheid:

Kantoorunit 1.18 (eerste verdieping)

Ca. 38,4 m² v.v.o., EUR 880,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per 1 juli 2022 beschikbaar.

Kantoorunit 5.5 (5e verdieping)

Ca. 39,3 m² v.v.o., EUR 935,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per 1 juli 2022 beschikbaar.

Kantoorunit 5.10 (5e verdieping)

Ca. 39,9 m² v.v.o., EUR 935,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per 1 maart 2022 beschikbaar.

Kantoorunit 5.13 (5e verdieping)

Ca. 39,9 m² v.v.o., EUR 935,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per direct beschikbaar.

Kantoorunit 5.16 (5e verdieping)

Ca. 39,3 m² v.v.o., EUR 935,- per maand inclusief voorschot servicekosten, te vermeerderen met BTW. Per 1 maart 2022 beschikbaar.

Voorzieningen:

De kantoorruimten wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:

• Scheidingswanden, glazen wand gangzijde;

• Logo op de kantoordeur (kosten verhuurder);

• Af te sluiten kantoorruimte;

• Vloerbedekking;

• Zonwering binnen;

• ICT voorzieningen;

• per verdieping 2 pantry’s, met vaatwasser en koelkast;

• Koffie en thee middels fair use policy;

• Schoonmaak algemene ruimten;

• Toegangs controlesysteem;

• 24/7 toegang tot het gebouw.

De inrichting van de ruimte laten wij aan de gebruiker over zodat iedereen de mogelijkheid heeft zijn eigen stijl toe te passen en zich helemaal op zijn gemak voelt bij De Blend.

Huurtermijn:

Minimaal 1 jaar.

Zekerheidsstelling:

Waarborgsom ter grootte van twee maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Bereikbaarheid:

De Blend is gelegen aan de Vleutensevaart 100 aan de rand van het centrum van Utrecht. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn diverse busverbindingen naar Utrecht CS en ligt op slechts 9 minuten fietsen.

Parkeerplaatsen:

Indien u als huurder met de auto komt is het mogelijk een parkeerplek te huren op het naastgelegen parkeerterrein. De kosten voor een vaste parkeerplaats bedragen EUR 99,- per maand, te vermeerderen met BTW. Gasten kunnen zich bij Park Bee aanmelden om tevens van het parkeerterrein gebruik te maken tegen een schappelijk tarief.

Huurovereenkomst:

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden:

Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Deze informatie met zorg samengesteld, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Kantoorruimte
Oppervlakte 195 m²
Adres Vleutensevaart 100 utrecht

Beschikbaarheid

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl