Nieuwegracht 2


3512 LP Utrecht

Huurprijs

2.250 ,- p/m

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Unieke kantoorlocatie in het hart van Utrecht!

Algemeen
Het betreft een representatieve en volledig gerenoveerde zelfstandige kantoorruimte gelegen op een sublieme locatie in de binnenstad. De kantoorruimte is pal gelegen aan het kruispunt waar de Trans, Achter de Dom, Pausdam, Kromme Nieuwegracht en Nieuwegracht samenkomen. De Nieuwegracht kenmerkt zich enerzijds door haar relatief rustige karakter en anderzijds door de perfecte ligging nabij de levendigheid van de stad.

Deze unieke kantoorruimte beschikt over een open kantoorvloer op de begane grond welke aan de achterzijde toegang geeft tot twee vergaderkamers. De vergaderkamers zijn opgedeeld over een begane grond en eerste verdieping en bieden tevens toegang tot de kleine patio. Het ondergelegen souterrain beschikt over een riante pantry, twee separate toiletten en een grote open ruimte welke u kunt gebruiken als vergader- en/of lunchruimte. Het souterrain beschikt tevens over mechanische ventilatie en vloerverwarming.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De bushalte is op loopafstand gelegen. De reistijd per stadsbus vanaf Utrecht CS bedraagt slechts 5 minuten.

Metrage
Het totale metrage betreft ca. 145,5 m².

Huurprijs
€ 2.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 100,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

BTW-Heffing
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijswijziging
De huurprijs wordt jaarlijks verhoogd, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CP) reeks CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd met het thans aanwezige inbouwpakket.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform standaardmodel ROZ kantoorruimte.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
1 jaar voorafgaand aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van drie maanden huurverplichting en BTW.

Aanvaarding
In overleg doch mogelijk op korte termijn.

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.