Groenekanseweg 242


3737 AL Groenekan

Huurprijs

95 ,- m²/j

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Op een strategische locatie, op korte afstand van Utrecht en de diverse uitvalswegen is dit kleinschalige kantoorpaviljoen gesitueerd. Door de opzet van het object is het voor meerdere gebruikers mogelijk om een eigen identiteit te creëren.

Het totale verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt ca. 2.153 m² v.v.o. en is verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Door de indeling van het object kan “uw kantoor op maat” worden aangeboden. Er zijn op dit moment verschillende units beschikbaar:

Unit oppervlakte (v.v.o.)
Begane grond

- 21 m2
- 42 m2
- 47 m2

Bereikbaarheid:
Bereikbaarheid per auto
Uitstekend bereikbaar per auto. Vanaf de A27 via de afslag “De Bilt” is de locatie binnen circa 3 minuten te bereiken. De reistijd per auto naar het centrum van Utrecht bedraagt circa 10 minuten.

Bereikbaarheid per OV
Het NS-station Bilthoven is per bus (halte in directe nabijheid) te bereiken.

Parkeren:
Op het omringende parkeerterrein zijn 38 parkeerplaatsen gesitueerd.

Huurprijs:
kantoor: EUR 95,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW
parkeren: EUR 275,00 per plaats per jaar te vermeerderen met BTW

Voorzieningen:
De beschikbaar komende kantoorruimte wordt opgeleverd in de staat waarin het zich ten tijde van de oplevering bevindt voorzien van o.a.:
• automatische deuren ter plaatse van de entree met royale luifel;
• aansluitingen voor gas, water, elektra en riolering;
• CV installatie met radiatoren;
• eenvoudige pantry's en sanitaire voorzieningen op elke verdieping;
• sanitair gescheiden en geheel betegeld;
• noodverlichting en rookmelders;
• koelunits geplaatst op het dak, t.b.v. topkoeling
• afzuiging plenum in alle kantoren;
• alarminstallatie;
• kabelgoten liggend;
• lift 8 personen (630 kg);
• brandslanghaspels;
• houten binnendeurkozijnen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en voorschot servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

BTW-heffing:
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek)

Servicekosten
Een nader overeen te komen bedrag per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van een pakket aan leveringen en diensten.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230aBW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende zaken (www.roz.nl).

Huurtermijn:
In overleg

Betalingen:
Huur, BTW en servicekosten per kwartaal vooruit.

Aanvaarding:
Per direct.