Huurprijs

€ 140 per m² per jaar

Rijnzathe 6

3454 PV De meern

Object beschrijving

Wees welkom. De dag begint goed als je dit kantoor binnenstapt. Je voelt de energie, ontmoet mensen en pakt een lekkere cappuccino. Of je nu naar je eigen kantoor gaat of nog even in de algemene ruimte je mail weg werkt of een krantje pakt. Dit is een ruimte die verwelkomt.

NEW DELPHI

Dit markante gebouw ondergaat momenteel een alomvattende renovatie waardoor het object op duurzame wijze een nieuwe toekomst in zal gaan.

Het thema ''nieuwe zakelijkheid'' zal worden uitgelicht en terug komen in de algehele beleving van het gebouw. Hierbij wordt voorzien in een grootschalig ‘’centraal hart’’ met hierin onder andere een open entree, bedrijfsrestaurant en vergaderfaciliteiten.

Het gebouw ademt ontwerp. Visie, strakke lijnen en pure materialen, een uniek concept teruggehaald naar de hedendaagse tijd. Een tijdloos ontwerp waar ruimte en werken bij elkaar komen. Een uniek kantoorgebouw wat een nieuwe invulling krijgt.

Metrage

Voor de verhuur is beschikbaar een metrage van in totaal circa 6.680 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld als volgt :

Begane grond ca. 980 m² v.v.o.

1e verdieping ca. 2.645 m² v.v.o. VERHUURD

2e verdieping ca. 1.960 m² v.v.o.

3e verdieping ca. 1.960 m² v.v.o.

4e verdieping ca. 1.780 m² v.v.o.

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 890 m² v.v.o.

Opleveringsniveau

De ruime, flexibele en efficiënte verdiepingsvloeren zijn naar wens in te delen. Graag maken we voor u een passende efficiënte indeling. Indien wenselijk kunnen we uw kantoor zelfs turn-key opleveren.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Het kantoorgebouw is te bereiken via de rijksweg A2 richting Amsterdam en Den Bosch en de A12 richting Den Haag en Arnhem middels op- en afrit welke gelegen zijn op enkele minuten rijafstand. Via het verkeersknooppunt Oudenrijn zijn tevens de rijkswegen A27 en A28 binnen enkele minuten bereikbaar.

Openbaar vervoer

Het kantoorgebouw is per bus goed te bereiken middels buslijn 24 welke een directe verbinding heeft met het Centraal Station Utrecht. De halte voor deze lijn bevindt zich voor de ingang van het gebouw en stopt op deze locatie tijdens spitsuren 6 keer in het uur. De reistijd van en naar het Centraal Station bedraagt circa 15 minuten.

Parkeren

Ruime parkeergelegenheid, ca. 250 parkeerplaatsen en laadpalen op eigen terrein

Huurprijs

EUR 140,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

EUR 750,- per parkeerplaats per jaar, dit te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

De servicekosten dienen nog te worden vastgesteld waarbij o.a. het pakket aan leveringen en diensten dient te worden bepaald.

Aanvaarding

In overleg, de renovatiewerkzaamheden zijn reeds gestart.

Huurtermijn

In overleg.

Opzegtermijn

12 maanden.

Huurovereenkomst

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Zekerheidstelling

Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur vermeerderd met BTW.

Indexering

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Disclaimer

Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Kantoorruimte
Oppervlakte 6680 m²
Adres Rijnzathe 6 de meern

Beschikbaarheid

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl