Object beschrijving

Op een zeer centrale locatie aan de Oudegracht nabij het oude centrum van Utrecht ligt deze prachtige zelfstandige winkel- / kantoorruimte. Het object is gelegen op 10 minuten loopafstand van Utrecht CS. Winkels, restaurants en barretjes bevinden zich in de directe omgeving. De locatie is perfect en onderdeel van één van de aanloopstraten van één van de drukste winkelgebieden van ons land!

In één van de hoogste en gaafste gebouwen in de omgeving wordt per direct een breed inzetbare ruimte aangeboden. Uitermate geschikt als kantoorlocatie maar tevens in te zetten als winkelruimte!

De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond en in de werfkelder. Op de begane grond bevindt zich een open werkvloer en een pantry. In de werfkelder is aan de achterzijde een open werkvloer gesitueerd waarbij aan de voorzijde een afgescheiden spreekkamer is gelegen. Ook is de werfkelder voorzien van een eigen pantry met inbouwapparatuur en eigen sanitair. Bij lekker weer kunnen de deuren in de werfkelder worden geopend met daarbij direct uitzicht op de Oudegracht.

Voor de verhuur is een metrage beschikbaar van in totaal circa 120 m² v.v.o.. Dit metrage is als volgt verdeeld:

Begane grond: 52 m² v.v.o.

werfkelder: 68 m² v.v.o.

Het metrage is ingemeten conform NEN 2580.

Huurprijs: €30.000,-. per jaar, derhalve €2.500,- per maand

BTW: Niet van toepassing over de huursom.

Servicekosten: Huurder dient zelf diverse contracten met nuts-partijen af te sluiten.

Bereikbaarheid: De locatie is uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer. Met op 3 minuten fietsafstand het Centraal Station gelegen.

Aanvaarding: Per direct.

Parkeren: Parkeerplekken kunnen worden gehuurd in de nabij gelegen parkeergarage Springweg.

Huurtermijn: 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar. Eventuele kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Huurovereenkomst: Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Opleveringsniveau:

De kantoorruimte wordt in de huidige staat doch leeg verhuurd en opgeleverd voorzien van o.a.:

Sanitair op iedere verdieping;

Pantry(s);

TL-verlichting;

e.d.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Winkelruimte
Oppervlakte 120 m²
Bouwjaar 1450
Adres Oudegracht 232 utrecht

Beschikbaarheid

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl