Huurprijs

€ 130 per m² per jaar

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

Object beschrijving

Zen Building, gelegen op kantorenpark Rijnsweerd Noord te Utrecht betreft een hoogwaardig gebouw op een goed bereikbare, representatieve locatie. Onder het gebouw bevindt zich een beveiligde parkeergarage. Daarnaast zijn er 9 buitenparkeerplaatsen. Na binnenkomst via de representatieve entree bevindt er zich een entreehal met bemande receptie. Deze entree, alsmede het trappenhuis en de verdiepingsvloeren, worden momenteel geüpgraded.

Middels een open, centraal in het gebouw gelegen hoofdtrappenhuis en liften zijn de verdiepingsvloeren te bereiken. Op de begane grond bevindt zich een bedrijfsrestaurant welke in overleg met zittend huurder Regus kan worden gebruikt.

Locatie

Zen Building is gelegen in kantorenpark Rijnsweerd aan de oostzijde van Utrecht. Ten oosten van Rijnsweerd bevindt zich het Utrecht Science Park, het universiteitsterrein van de stad Utrecht, ten westen bevindt zich de Maliebaan en Nachtegaalstraat, met alle voorzieningen van dien. Het kantorenpark kent een actief parkmanagement, Stichting Kantorenpark Rijnsweerd, welke zich onder andere inzet voor goede communicatie tussen ondernemers eigenaren en overheden en draagt zorg voor de beveiliging en het beheer de openbare ruimte.

Rijnsweerd is met name in trek bij zakelijke dienstverleners, (semi-) overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Kantoorgebruikers in het gebied zijn onder andere aansprekende namen als de Provincie Utrecht, ASR Verzekeringen, PWC, EY, FNV en De advocaten van Van Riet.

Op kantorenpark Rijnsweerd bevinden zich een tweetal horecagelegenheden te weten: Bar Lot en Bar Beton. Bij Bar Lot serveert men lunch, diner, borrel of verzorgt catering voor omliggende bedrijven. Bar Beton Rijnsweerd is gesitueerd in het voormalig Provinciehuis en is een high-end congres- en vergadercentrum voorzien van een schitterende inrichting en de sfeer van een koffiebar.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De locatie is zeer snel bereikbaar vanaf de A27 en A28 via knooppunt Rijnsweerd. Daarnaast zijn de rijkswegen A2 en A12 binnen 5 minuten bereikbaar via de Waterlinieweg en de A27. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Een busverbinding over een vrije busbaan, en in de toekomst een tram, geeft iedere 10 minuten een connectie met NS-station Utrecht Centraal Station, het grootste treinstation van Nederland.

Oppervlakte

Een totaal van circa 3.343 m² is voor verhuur beschikbaar, als volgt verdeeld:

1e verdieping : circa 975 m² kantoorruimte

3e verdieping : circa 350 m² kantoorruimte

4e verdieping : circa 974 m² kantoorruimte

5e verdieping : circa 1.044 m² kantoorruimte

Deelverhuur is bespreekbaar.

Bovenstaand metrage is vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief:

- Representatieve entree inclusief mechanische schuifdeur;

- Zonwerende, isolerende beglazing;

- Mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;

- Systeemplafonds inclusief energiezuinige verlichtingsarmaturen;

- Drievoudig gecompartimenteerde wandkabelgoten;

- Pantryfaciliteiten per verdieping;

- Kabelgoten ten behoeve van databekabeling;

- 2 dertien persoonsliften;

- Sanitaire voorzieningen per verdieping;

- Invalidentoilet.

Huurprijs

€ 130,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren

Onder het gebouw bevindt zich een beveiligde parkeergarage (parkeernorm 1:88).

€ 1.000,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

BTW

Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt opslag van 4% op bovengenoemde huurprijzen.

Servicekosten

€ 34,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding

In overleg.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Kantoorruimte
Oppervlakte 3343 m²
Bouwjaar 1999
Adres Newtonlaan 115 utrecht

Beschikbaarheid

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl