Huurprijs

€ 3.150 per maand

Nachtegaalstraat 3

3581 AA Utrecht

Object beschrijving

Unieke kans!

Op de vernieuwde Nachtegaalstraat te Utrecht-Oost krijgt u de mogelijkheid om deze riante kantoor-/winkelruimte te huren.

De Nachtegaalstraat is een geliefde winkelstraat waar de grote ketens afgewisseld worden met regionale ondernemers. Partijen die zich in de directe nabijheid van het gehuurde bevinden betreffen: Jumbo City, ING Bank, Albert Heijn, Kruidvat, Rituals, Vlaamsch Broodhuys, Villa Orloff e.a. Ook zijn diverse hippe, zelfstandige winkels vertegenwoordigd in dit stukje van Utrecht. De straat vormt samen met de Burgemeesters Reigerstraat een belangrijke route voor het verkeer van het centrum naar De Uithof, dagelijks komen er zo’n 17.000 fietsers voor uw zaak langs.

De winkelruimte is ca. 126 m² groot en beschikt daarnaast over een kelder van ca. 55 m² groot. Het object kenmerkt zich door een representatief etalagefront welke zorgt voor voldoende daglichttoetreding en is tevens te gebruiken als showroom.. De winkelruimte is circa 8 meter diep. Aan de achterzijde is, buiten de kelder om, een mogelijkheid tot het opslaan van voorraad e.d. Tevens is er een pantry gesitueerd.

De winkel wordt in de huidige staat verhuurd.

Bestemmingplan

Het huidige bestemmingsplan geeft aan Gemengd-1.

Huurtermijn

5 jaar met verlengingsperiode van telkens 5 jaar.

Bereikbaarheid

Gelegen aan de Nachtegaalstraat te Utrecht-Oost. Goed bereikbaar met eigen vervoer middels uitvalswegen als de A27, A28 en A12. Ook per openbaar vervoer is het pand zeer goed te bereiken. Op circa 100 meter loopafstand is een bushalte waar om de 2 minuten een bus stopt die in directe verbinding staat met Utrecht Centraal Station.

Huurprijs

€3.150,- per maand excl. BTW.

Servicekosten

N.o.t.k.

Beschikbaar

In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

Huurovereenkomst

Conform het ROZ model winkelruimte.

Huurbetaling

Per kwartaal vooruit

Bankgarantie / Waarborgsom

3 maanden huur te vermeerderen met BTW

Bijzonderheden

Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Winkelruimte
Oppervlakte 126 m²
Adres Nachtegaalstraat 3 utrecht

Beschikbaarheid

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl