Huurprijs

€ 1.845 per maand

Musicallaan 75 b

3543 ER Utrecht

Object beschrijving

Hoogwaardig afgewerkt kantoor beschikbaar op loopafstand van Station Utrecht Terwijde!

De kantoorruimte is volledig gerenoveerd en verkeert derhalve in zeer goede staat van onderhoud en een moderne uitstraling. Door de hoekligging kent de ruimte veel daglichttoetreding en heeft het veel zichtbaarheid.

De ruimte is circa 88 m² v.v.o. en volledig gelegen op de begane grond. Door de uitstekende zicht locatie en moderne uitstraling een waar visitekaartje voor uw onderneming.

Bereikbaarheid:

De winkelcentra Terwijde en Vleuterwijde liggen op enkele minuten afstand. Binnen 10 autominuten ben je in het oude stadcentrum van Utrecht, met NS Station Utrecht CS om de hoek. De uitvalswegen A2 en A12 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Station Utrecht Terwijde ligt op loopafstand en diverse buslijnen stoppen in de directe omgeving. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen in de omgeving (gratis) beschikbaar.

Metrage:

Circa 88 m² v.v.o. gelegen op de begane grond.

Huurprijs:

€1.845,- per maand ex. BTW

Opleveringsniveau:

N.o.t.k.

Aanvaarding:

In overleg doch spoedig.

Servicekosten:

EUR 36,67 per maand, te vermeerderen met BTW.

Winkeliersbijdrage: EUR 39,82 per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:

In overleg.

Opzegtermijn

12 maanden.

BTW

Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Zekerheidstelling

Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur vermeerderd met BTW.

Indexering

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Disclaimer

Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Kantoorruimte
Oppervlakte 88 m²
Bouwjaar 2014
Adres Musicallaan 75 b utrecht

Beschikbaarheid

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl