€ 37.500 per jaar

Amsterdamsestraatweg 101

3513 AC Utrecht

Object beschrijving

Aan de rand van het centrum, op één van de beste locaties van de Amsterdamsestraatweg komt deze opvallende winkelruimte met een frontbreedte van maar liefst 10 meter beschikbaar.

Het object is momenteel functioneel ingericht als winkel/showroom ten behoeve van een scooterzaak. Aan de voorzijde van het object bevinden zich meerdere parkeerplaatsen en de mogelijkheid om fietsen te stallen. Het object valt op door zijn karakteristieke entree en de kwaliteit alsmede verzorgde uitstraling.

Object

De winkelruimte met een vloeroppervlakte van ca. 200 m² groot betreft de begane grond van een markant jaren dertig gebouw opgetrokken in de Amsterdamse school stijl.

Locatie

De Amsterdamsestraatweg is een drukke en levendige winkelstraat in Utrecht Noord. De Amsterdamsestraatweg en zijn omgeving heeft een gevarieerd aanbod van winkels, horeca en kantoren. Er is een goede mix tussen lokale ondernemers en de meer landelijke ketens.

Het object is met zowel eigen vervoer alsmede het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf de Amsterdamsestraatweg vertrekken om de paar minuten bussen richting Utrecht Centraal Station, tevens is station Utrecht Centraal gelegen op circa 10 minuten fietsen. Daarnaast is treinstation Utrecht Zuilen binnen acht minuten lopen te bereiken, vanaf hier vertrekken regelmatig treinen richting: Utrecht Centraal, Driebergen/Zeist en Breukelen.

Huurprijs

EUR 37.500,- per jaar te vermeerderen met BTW

Levering en diensten

Huurder zal rechtstreeks contracten afsluiten met de desbetreffende leveranciers voor het verbruik en vastrecht van elektriciteit, gas en water.

Bestemming

De huidige bestemming is Gemengd 1.

Aanvaarding

1 februari 2022, eerdere ingebruikname in overleg.

Huurtermijn

5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar

Opzegtermijn

12 maanden

Huurovereenkomst

Conform standaard model ROZ, winkelruimte

Zekerheidstelling

Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur vermeerderd met BTW.

Indexering

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Disclaimer

Voornoemde informatie is met zorg samengesteld, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Winkelruimte
Oppervlakte 200 m²
Adres Amsterdamsestraatweg 101 utrecht

Beschikbaarheid

Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl